Slapeloosheid


Hunebedden en menhirvelden in Carnac in de provincie Bretagne te Frankrijk
In juni 2000 heb ik de grote menhirvelden in Carnac bezocht om deze energetisch te onderzoeken. Het bleek dat iedere menhir op een breuk in de aardkorst staat. Via deze breuken komt er aardstraling omhoog uit het binnenste van de aarde, de gloeiend hete kern van onze planeet. Door deze grote rechtopstaande stenen wordt de straling rechtstreeks het heelal ingeleid. Dit soort acupunctuur voor de aarde noemen wij Geopunctuur. De straling krijgt dus geen kans om zich via ondergrondse waterstromen te verspreiden tot onder woningen en gebouwen. Deze straling zorgt namelijk voor zeer ernstige gezondheidsklachten bij mensen die hun bed op deze stralingsvelden hebben staan.

In Carnac staan echter ook hunebedden en heuvels waar hunebedden in zitten. Bij Dolmens de Rondossec vlak bij het plaatsje Plouharnel in Bretagne zijn 3 hunebedden in een heuvel weggewerkt. Door een nauwe gang kom je in een of meerdere kamers uit. Deze kamers zijn opgebouwd uit grote rechtopstaande stenen tegen elkaar met een grote afdeksteen daarboven op. Hier tegenaan kwam dan de aarden heuvel om alles af te dekken. In iedere kamer zit een heel groot energiecentrum precies in het midden. Rondom dit midden staan stenen van 20 centimeter hoog op de grond geplaatst. Het is dus wel duidelijk dat de mensen op deze stenen zaten rondom dit energiecentrum. De energie gaat in deze ronde kamer rondwervelen en kan niet weg uit dit hunebed. De mensen kregen hierdoor dus een energiebad, waardoor ze energetisch weer opgeladen werden en daardoor geestelijk en lichamelijk gezond bleven.
Dit principe werd dus ook in onze kerken toegepast tot 1350 na Christus.
Vlak bij deze heuvel is ook nog een kuil met een diameter van 1,5 meter en 20 centimeter diep. Ook in deze kuil een zeer sterk energiecentrum precies in deze kuil. De mensen zaten hier dus op de rand met hun benen in de kuil om te genieten van deze energie.
Deze energiehuizen werden vele duizenden jaren geleden gebouwd. De wijsheid van dit vredelievende volk is ongetwijfeld verloren gegaan toen ze aangevallen werden door een oorlogszuchtig volk. Latere volkeren die in dit gebied woonden en die niet wisten waar dit voor dienden wisten niets beter te verzinnen dan hun doden erin te begraven.

Slapeloosheid
Ley-lijnen lopen over de hele aarde heen en zijn de meridianen, waardoor de positieve energie van onze aarde heenstroomt. Ley-lijnen lopen boven het aardoppervlak en zijn niet meetbaar met wetenschappelijke apparatuur, maar wel met een wichelroede. Daar waar kruisingen zijn van deze lijnen ontstaat een positief ley-centrum. Des te meer lijnen op die kruising staan des te groter is dit centrum. Op hele grote ley-centrums zetten vroeger de oude Germanen hun heilige eik, de oude Kelten hun hunebed of kring van stenen. De Romeinen bouwden hierop hun nederzettingen en de Vikingen zetten hun tempel daarop voor de verering van hun godin Freya. Later bouwde de katholieke kerk hun altaren of torens precies op zo'n centrum. Heel veel kerken in de Benelux staan op ley-centrums. Kleine positieve energiecentrums kom ik in bijna iedere woning wel tegen. In sommige huizen wel 9 stuks.

Indien U nu nou net met uw hoofd in zo'n centrum ligt, dan kunt U niet in slaap komen. Hoewel de centrums positief zijn en goed voor de mensen, heeft het een hoge energietrilling, zodat U niet in slaap kunt komen. De verschijnselen zijn bij alle mensen hetzelfde; de gedachten blijven maar malen en je blijft maar piekeren. Je ligt in een hele lichte slaap, je droomt heel veel en elke droom kun je ook herinneren en elk geluid in huis of op straat hoor je. Als je partner zich omdraait in zijn slaap dan hoor je dat.

Vier jaar lang heb ik met mijn hoofd in een positief energiecentrum gelegen. Alles wat ik die dag had geregeld op mijn werk ging ik af en daarna ging ik alles af wat ik nog moest regelen. Soms sliep ik twee uur op een nacht, maar meestal lag ik de hele nacht wakker. Elk uur zag ik op de klok staan. Totdat ik besloot om op een andere slaapkamer te gaan liggen. De eerste nacht sliep ik gelijk acht uur diep en in de weken daarna wist ik weer een gezonde nachtrust te ontwikkelen. Pas later kwam ik erachter wat de oorzaak was.
Vanaf toen ben ik erop gaan letten in de huizen waar ik kwam. Het bleek dat vele mensen hetzelfde probleem hadden. Sommige sliepen al 36 jaar slecht. Het bed werd verplaatst naar een goede plek en de mensen sliepen weer goed. Tot nu toe heb ik al 700 mensen gehad met deze slaapproblemen. Ook veel kleine kinderen hadden dit probleem.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl