Aardstraling en grondvervuilingAardstraling
Wat is aardstraling?
Hoeveel huizen hebben last van aardstraling?

Tot nu toe heb ik meer dan 3500 huizen gecontroleerd en in 85% kwam ik stralingsvelden tegen. Dit varieert van kleine veldjes tot de hele woning die onder zit. Uiteraard word ik alleen uitgenodigd bij mensen die klachten hebben en die hier open voor staan. Het is dus niet zo dat nu 85% van alle huizen in Nederland aardstraling hebben.
De sterkte van een veld varieert ook weer van zwak tot zeer sterk. Een breuk in de aardkorst levert de sterkste straling op. Bij een breuk komt de straling rechtstreeks uit het binnenste van de aarde omhoog en wordt niet verspreidt door waterstromen en daardoor afgezwakt.
De mensen die hun bed op een breuk hadden staan hadden ook vreselijke klachten.
In 85% van de huizen waar ik geweest ben kwam een breuk voor. Het komt dus veel voor.
Twee jaar geleden ben ik in Schagen gaan wonen en zodra ik de sleutel had heb ik mijn huis doorgemeten. Ik kon niets vinden en de vorige twee bewoners hadden hier ook 17 jaar lang in goede gezondheid geleefd, dus het was niet nodig om pijpjes in te spitten. Ik dacht een goed huis. Na 2 weken verbouwen ben ik hier gaan wonen met mijn vriendin. Na 6 maanden werd ik wakker en zat ik op een stoel bij te komen van het slapen. Ik had een zwaar hoofd en mijn hele nek zat op slot. Die dag sleepte ik me op wilskracht door de dag heen en om 12.00 uur wilde ik al weer naar huis toe. Geen energie meer. Het zal toch niet waar zijn en thuis liep ik mijn huis weer door en ja, hoor aardstraling. Ik heb het meteen geneutraliseerd en na 1,5 week was ik van mijn nekpijn af en na 4 weken zat ik weer goed in mijn energie. Aardstraling wordt aangestuurd door het mineralen- en kristallenrijk diep onder de aarde en deze halfedelstenen willen altijd balans en harmonie verzorgen. Dit doen ze als ze in huizen liggen als sieraad, maar in het groot doen ze het ook voor de aarde. Alleen is de hoeveelheid licht in deze stenen nog niet hoog, dus iedereen die gevoelig trekt als een magneet aardstraling naar zich toe. Aardstraling trekt het licht uit je lichaam. Je blijheid, vrolijkheid en levenslust en het neemt allerlei andere energieën mee omhoog door die reis door de aardlagen heen waar ons immuunsysteem weer veel last van heeft. Vandaar dat iedereen moe, gebroken en kapot uit zijn bed komt.

Wat kunnen we tegen aardstraling doen?
Er zijn vele methoden in omloop in het alternatieve circuit en iedere methode heeft zijn goede kanten. Mijn methode bestaat daaruit dat ik de schadelijke werking van de straling neutraliseer door 8 cm. lange p.v.c.-pijpjes, met daarin de steen sneeuwvlokobsidiaan, ingraaf bij de gevel van het huis. De uitstraling van deze steen, die geweldig versterkt wordt door dat wat in het pijpje zit, neutraliseert de straling. Het aantal pijpjes wat ingegraven moet worden is afhankelijk van hoe sterk de straling is en hoeveel er in uw woning zit.
De pijpjes blijven hun werk 70 jaar doen. Zij moeten bij voorkeur ingegraven worden rondom het huis. De straling wordt d.m.v. een wichelroede opgespoord die ik bedien.
De pijpjes kosten 13,50 Euro per stuk en ik reken 0,30 Euro per gereden km. Voor de meting reken ik € 45,- per woning. Deze prijzen zijn inclusief btw. In principe behandel ik ieder huis in Nederland ongeacht in welke provincie. Huizen in Duitsland behandel ik tot maximaal 300 km vanaf de Nederlandse grens gerekend.

Grondvervuiling
De energie van grondvervuiling komt nu overal in Nederland omhoog. De aarde is in een enorm transformatieproces gekomen en het ontvangt daarvoor heel veel licht van de Centrale Zon van ons melkwegstelsel. Boven Tibet zit een grote instroomopening en via leylijnen en andere lichtnetwerken verspreidt het zich over de aarde. Alles wordt nu doorstraald met Licht en het haalt alles omhoog wat niet gelijk is aan haar. Dit Licht is nu ook diep in de aarde doorgedrongen tot in de ondergrondse waterstromen die daar lopen. Grondvervuilingsenergie kwam ik tot nu toe nog niet zo veel tegen, maar dat is nu veranderd. De eerste tien jaar van mijn werk kwam ik in zo'n zeven gevallen tegen dat ik aardstraling neutraliseerde en dat daarna deze energie omhoog kwam. De laatste tachtig huizen kom ik dit iedere keer weer tegen. Het Licht haalt dit nu omhoog. De aarde is zich aan het schonen. Het is niet zo leuk voor ons mensen, maar we hebben dit wel zelf in de grond gestopt. Ik kom de energie tegen van landbouwgif, onkruidbestrijdingsmiddelen, lood, cadmium, chemische stoffen, benzine, diesel, benzeen van een chemische fabriek in Utrecht-Noord etc. etc. Nederland is een van de meest vervuilde landen van de gehele wereld. Dit komt door onze land- en tuinbouw, bollenvelden, zware industrie, vuilstorten, gifbelten die niet opgeruimd worden en we leven met heel veel mensen op een klein stukje grond. Er wordt in deze tijd nu wel goed gelet op grondvervuiling, maar in de voorgaande eeuwen waren ze hier niet mee bezig en daar ondervinden wij nu de gevolgen van. In de huizen waar ik kom zie ik een schrikbarende toename van gezondheidsklachten en ziektes. Vooral landbouwgif, wat veel in de jaren zestig en zeventig is gebruikt en onkruidbestrijdingsmiddelen heeft een verwoestende uitwerking op de gezondheid. Het is natuurlijk ook gif en gemaakt om te vernietigen. Deze energie zal nog tientallen jaren omhoog komen, waarna bacteriën dit zullen gaan omvormen tot iets positiefs. Als het Licht sterker wordt, dan zal het uiteraard wat korter zijn. Ook kom ik nu in bijna alle huizen aardstraling tegen, die deze energie mee omhoog neemt. Aardstraling trekt in 99 % van de gevallen naar de kookplaat, omdat het Licht uit de mensen wordt getrokken en daarom ook het Licht uit het voedsel haalt. Deze energie van grondvervuiling mengen we daarmee ook in ons eten en daarmee komt het in ons maag- en darmstelsel. Ik heb al een dorp gehad waarbij tientallen mensen last hadden van maag-, darm-, lever- en/of alvleesklierkanker. Ook alle huizen die ik tot nu toe vrij heb gemaakt van aardstraling kunnen nu last van deze energie hebben. Wat dat betreft staan we weer helemaal op nul. Ik vrees dat dit nog een hoop ongemak gaat geven.
Met de buisjes met bergkristal is dit uitstekend te neutraliseren.

Landbouwgif en onkruidbestrijdingsmiddelen
Ontworpen om het zenuwstelsel en het voortplantingsorgaan bij insecten te vernietigen, maar het werkt ook op het zenuwstelsel van mensen in. Het is veel in de jaren zestig en zeventig gebruikt en zit nu overal in het grondwater. In heel veel huizen kom ik het nu tegen. Ik heb nu een aantal mensen gehad met zenuwpijnen.

Man in Leeuwarden
Een paar jaar geleden was ik in dit huis op zijn verzoek om aardstraling te neutraliseren. Hij was vrachtwagenchauffeur en zat op het internationaal transport. Als hij onderweg was en in zijn vrachtwagen sliep had hij geen last, maar als hij thuis was, dan werd hij uitgeput wakker. Hij was erg gevoelig. Nadat de aardstraling geneutraliseerd was waren de klachten over. Een maand geleden belde hij mij weer op dat het weer helemaal mis was met hem. Hij had zenuwpijnen door zijn hele lichaam en hij verging van de pijn. In het ziekenhuis hadden ze hem helemaal doorgemeten met scans, maar niets kunnen vinden. Ze wilde hem die middag in het ziekenhuis een strak korset aantrekken om zijn rugwervels uit elkaar te trekken en daarmee zijn zenuwen te ontlasten. Het bleek dat in zijn huis op een groot aantal plaatsen de energie van landbouwgif en onkruidbestrijdingsmiddelen omhoog kwam. Een groot veld van deze energie ging door zijn bed heen. Na drie weken was ik weer in die wijk in een huis aan de overkant. Hij was bezig met wat klussen en hij hing uit een dakraam. Hij zei dat ik het weer voor elkaar had. Het ging iedere dag een stukje beter met hem en hij was alweer lekker aan het beunen, zoals hij het noemde.

Trauma-energie bij mensen.
Ook mensen worden doorstraald met licht en veel energie van trauma's komt los uit de chakra's uit dit leven of uit vorige levens. Het immuunsysteem drukt dit vaak door de huid heen naar buiten, of het gebruikt een ziekte om hier vanaf te komen. Het beste wat je kunt doen is je handen verbinden met violet licht (visualiseren) en dit door deze zere plekken in je lichaam heen stralen. Violet licht lost trauma-energie op. Ook kun je alle chakra's opvullen met violet licht. Werk daarbij vanuit je hartchakra en vandaar naar de 3, 2 en 1e chakra toe. Dan naar boven naar de 5 , 6, 7e chakra toe. Dan weer terug naar je hartchakra en met je aandacht eruit. Niet door laten stromen, maar alleen opvullen. Dat is belangrijk.


Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl