SessiesFamilievelden vader en moeder
Door het inkomende licht wat nu van de centrale zon van ons melkwegstelsel naar onze zon komt en vanaf daar naar onze planeet worden ook onze familievelden doorstraalt. Hierdoor komen er hele boze voorouders in deze velden omhoog.

Die verliezen de grip op dit veld en gaan daardoor de gevoelige mensen in familie te bestoken met negatieve energie en overtuigingen. Ze hebben niet het benul dat het licht van buiten de aarde komt. Ze denken dat dit via de genen naar hun toe komt. De eerste vrouw waarbij ik dit tegenkwam had voorouders waarbij relaties en liefde niet toegestaan waren in hun aardse leven. Dit saboteerde ze ook bij haar, zodra er een nieuwe relatie in beeld kwam. Ze stuurde een lading gif naar binnen bij haar, of de nieuwe partner en dan binnen een of twee weken was de verbinding weer uit. Toen ik deze voorouders naar boven had gestuurd liep ze binnen een maand de liefde van haar leven tegen het lijf en nu zijn ze laatst zelfs getrouwd. Ook haar zus waarbij het ook nooit lukte had nu ineens een relatie.

Het is afhankelijk wat voor thema er in dit familieveld zit. Tevens schoon ik de familievelden van lagen negatieve energie, entiteiten, familievloeken, familiethema's en overtuigingen en deze voorouders. Daarna vul ik het veld met witgoud licht, zodat het niet meer terugvalt naar de oude situatie.

Bij de persoon die voor de sessie naar mij toe komt schoon ik zijn energieveld van deze familie energie. Soms zijn er ook energetische koorden met deze voorouders die ik ook verwijder.

Energetische koorden
Koorden kunnen zowel met levende mensen als overleden mensen bestaan. Via deze koorden stroomt er energie naar elkaar toe. Als dit met een nogal negatief persoon, dan kun je daar veel last van hebben. Je gaat energetisch onderuit. Ze zitten meestal op het 3e chakra, maar ook vaak op het hartchakra en het 2e chakra (seksualiteit). Het gebeurt door een wederzijdse emotie en hij kan er in een fractie van een seconde aan zitten. Ook entiteiten maken koorden aan. Een koord of meerdere koorden met je ex. is saboterend naar toekomstige relaties. Hun energie komt tussen jou en je nieuwe geliefde in en duwt dat weg. Tevens stroomt er een energie naar binnen die zich afzet tegen je nieuwe geliefde. In een sessie kunnen we al deze koorden verwijderen. Energie terugsturen van die persoon. Jouw energie gezuiverd terughalen en dan de koorden verwijderen en verbranden.


Energieschilden rondom mensen
Wat zijn energieschilden?
Energieschilden zijn negatieve energieën die zich op ongeveer twee meter vanaf het fysieke lichaam bevinden en 60 cm dik zijn.

Wie heeft dit aangebracht bij deze mensen, wanneer en waarom?

Dit is aangebracht in de Middeleeuwen in opdracht van de katholieke kerk en een aantal koningen. De kerk en de koningen hadden een aantal 'mensen' in dienst die zich bezig hielden met deze activiteiten. Het doel was om alle mensen die zich met het spirituele bezig hielden uit te schakelen voor altijd. Deze groep reisde het land af naar iedere stad en dorp. In iedere stad wist de plaatselijke priester wel aan te wijzen wie zich met het spirituele bezig hield. Dit waren dus de kruidenvrouw, medium, genezer etc. Hele familie's werden op deze manier monddood gemaakt. Op deze manier werd verhinderd dat hun paranormale gave's zich ontwikkelde. De informatie kwam ook niet goed door. Deze velden worden geactiveerd als de chakra's opengaan. De kerk slaagde erin om op een bepaald punt in de Middeleeuwen alle groei tot stilstand te brengen. De kerk heeft de spirituele mensen met een enorme erfenis opgezadeld. Het is nu de tijd om deze schilden te verwijderen en onze gave's weer in bezit te nemen.

Wat is de invloed hiervan op mij?
Als je een praktijk hebt komt de informatie 50% tot 80% moeizamer, of vervormd tot je waardoor je gaat twijfelen. In loop van de eeuwen is dit schild wat minder hard geworden, waardoor sommigen toch weer een praktijk kunnen beoefenen.
De communicatie met andere mensen verloopt moeizaam. Alles wat je uitspreekt gaat door dit schild heen en komt misvormd bij de andere aan en andersom. Het systeem wordt actief als je met spiritualiteit aan de gang gaat.
De laatste tijd krijg ik mensen met andere thema's op deze schilden. Het saboteert op liefde, relaties, kracht en blokkeert de binnenkomst van gezonde natuurenergie, waardoor mensen ziek worden. Het is dus voor meerdere doeleinden gebruikt.

Wat kunnen we hier aan doen?
In een ceremonie bij mijn thuis worden de schilden en pennen verwijderd uit je systeem. Je aura wordt schoongemaakt en de gaten gedicht. Er wordt nauwkeurig verteld wanneer dit systeem is aangebracht en door wie. Iedere stap in het proces vertel ik aan je, zodat je het kan volgen. Alles gebeurt alleen met jouw toestemming en met het grootste respect en zorgvuldigheid.

Ziele delen verwijderd.
Soms werd de spirituele energie uit deze persoon die kruidenvrouw was, of genezeres getrokken en in een bol de onderwereld ingestuurd. Deze wordt door mij weer teruggehaald en terug geplaatst in de persoon, zodat die er weer gebruik van kan maken. Dit is meestal het licht en bewustzijn wat die persoon in de levens daarvoor vergaart heeft met veel moeite.

Kosten
De kosten van een sessie bedragen € 50,- incl. btw.

Kristallen
Kristallen zien eruit als tennisballen met scherpe punten en stekels erop. Ze zijn qua energie opgebouwd uit haat, woede, agressie, jaloezie etc. Vaak zichtbaar als zwart, donkerblauw, rood en groen. Ze worden naar je toegegooid, of afgevuurd door een persoon die op dat moment deze gevoelens in zich heeft naar jou toe. Ze kunnen overal in je lichaam terecht komen en zijn zeer belastend voor het hele systeem. Er moet wel een soort voedingsbodem zijn uit je jeugd, of uit een vorig leven, anders blijft hij niet zitten in je lichaam. Dan gaat hij gewoon door je heen zonder schade aan te richten.

In deze tijd komt er veel licht naar de aarde en worden wij ook doorstraald door dit licht en dit licht maakt dat deze kristallen beginnen te smelten. Als een soort appels zijn ze rijp en beginnen deze energieën af te geven in het lichaam. Voor de organen en de chakra's die daar in de buurt zitten is dat een soort zoutzuur was vrij komt. Het immuunsysteem reageert hierop door dit af te voeren, of cystes te vormen waar het deze energie voorlopig in parkeert.

In mijn jeugd toen ik 8 jaar was, was er een verjaardag beneden, waarbij zeer veel lawaai geproduceerd werd door de aanwezigen. De vloeren waren van hout en niet geïsoleerd en ik kon niet slapen door deze herrie. Al mijn moed bij elkaar geraapt en ik ging naar beneden om te vragen, of het wat zachter kon. Toen ik de deur opendeed stond daar mijn vader met zijn broer te praten die behoorlijk dronken was. Deze man was in zijn jeugd behoorlijk in elkaar geslagen door zijn vader en oudere broers. Hij maakte net een rare beweging en trok een gekke bek. Ik zei toe; goh pap is hij gek? Dit hoorde hij en hij wou mij aanvliegen en hij keek mij recht in mijn ogen aan. Op dat moment zond hij een groot kristal mijn hoofd in die achter mijn linkeroog terecht kwam. Mijn vader hield hem tegen en stuurde mij naar boven.

Deze hele ervaring kwam laatst weer omhoog toen dit kristal rijp werd in mijn hoofd. Hij deed zo verschrikkelijk zeer, dat ik dacht dat er bloed uit mijn oog kwam. Tevens onttrok hij energie van mijn linkeroog en oor. Ik begon minder te zien en te horen. Tevens begon ik te snurken in mijn slaap wat ik voorheen nooit gedaan had. Ik dacht echt dat ik een hersentumor had.

Nadat hij verwijderd was heeft het nog twee weken nagezeurd in mijn hoofd met pijn en daarna was het over. Ik snurk niet meer en mijn gezichtsvermogen is weer normaal geworden.

Later ben ik er achter gekomen, dat ik in een vorig leven handelsreiziger ben geweest. Ik trok van café naar café en van dorp naar dorp en probeerde mijn handel daar te slijten. Er waren niet altijd lieden die bereidt waren te betalen op de correcte manier, dus vocht ik veel wat niet altijd in mijn voordeel af liep. Toen heb ik een klein kristal in mijn hoofd opgelopen waar deze grote aan bleef hangen.

Sommige kristallen worden door de ziel verborgen gehouden voor de persoonlijkheid. Dan heeft de persoonlijkheid er iets van te leren en uit te werken.

In een persoonlijke sessie kunnen deze kristallen verwijderd worden met mijn gidsen. De persoonlijke thema's die hier bij horen moeten dan nog wel met een therapeut uitgewerkt worden.

De laatste jaren zie ik dat deze kristallen er meer uit zien als harpoenen die door een chakra naar binnen vliegen. De mensen zijn de laatste tijd steeds agressiever aan het worden.

Astrale lichaam
Het astrale lichaam gebruik je om je af te stemmen op de sfeer en energie als je een ruimte met mensen binnenkomt en je aan te passen. Blijkbaar ook weer een bedreiging voor de katholieke kerk, want zij stuurde een rood / zwarte energie dit lichaam in om dit te blokkeren. Deze energie lekt op een gegeven moment naar beneden en komt via de hogere lichamen in het onderste lichaam terecht en dat is ons fysieke lichaam. Het fysieke lichaam kan niets met deze zware energie en parkeert dit in het spierenstelsel, waardoor dit helemaal vastloopt. Allerlei spierziektes zijn het gevolg.

Dit lichaam schonen we en op alle lagen halen we het eruit.

Trauma's
Deze zijn meestal zichtbaar als bevroren druppels zwarte energie rondom het 3e chakra. Dit is een belasting voor dit chakra waardoor deze energiecentrale niet goed zijn werk doet en genoeg energie levert aan de organen die er om heen liggen. In een sessie wordt de ziel naar beneden gevraagd om deze energie te verwijderen. Alleen de ziel mag dit doen.

De ziel is trouwens niet exclusief voor ons. Er bestaat niet zoiets als mijn ziel. De ziel heeft zoveel kracht en licht, dat hij 8 á 9 personen aanstuurt die op aarde rondlopen. Als een enorme energiecentrale hangt hij boven ons en via ons hartchakra zijn we verbonden met hem. We ontvangen inspiratie om te groeien en licht van de ziel. De ziel heeft ook verbindingen met hogere werelden wat te ver gaat voor ons als persoonlijkheid om te begrijpen. Deze andere mensen die op dezelfde ziel aangesloten zijn, zijn geen tweelingzielen van ons. Dat bestaat niet. Ieder mens is op zijn eigen pad, als vrouw of als man, in zijn eigen land, in zijn eigen ontwikkeling. Ook als wij klaar zijn met deze reïncarnatiecyclus hoeven wij niet te wachten tot deze mensen zo ver zijn. We worden los gekoppeld en gaan verder op onze weg. Hoe meer bewustzijn des te meer energie van de ziel naar beneden komt.

Oude wapens
Wapens die in een vorig leven een fysiek lichaam zijn binnen gekomen zijn energetisch nog zichtbaar. Ze kunnen ongemak of een verzwakking of scheur in het auraveld veroorzaken, waardoor energie weglekt en negatieve astrale energie binnen kan komen. Dit kunnen speren, pijlen en andere scherpe wapens zijn. In een sessie worden deze wapens verwijderd en de aura weer geheeld.

Spirituele trauma's
Dit zijn de meest heftige van alle trauma's die ik in mijn praktijk tegenkom. Mensen gaan soms veel te ver in hun drang naar groei en om verlicht te worden. Het fysieke lichaam kan dat niet bijbenen met destructieve gevolgen als resultaat.

Ik had een man in Leeuwarden die in een vorig leven kundalini yoga had gedaan. Met ademhalingsoefeningen de seksuele energie omhoog geleiden om de chakra's te verlichten. Er werd niet gekeken of deze persoon en misschien nog wel meer mensen dit wel aan kon en er geschikt voor was. Het resultaat was dat zijn halve zenuwstelsel was verbrandt door deze hoge energie. Je kunt geen 10.000 volt door een draadje heen sturen dat 220 volt aankan.

In dit leven kwam deze energie van tijd tot tijd weer omhoog, omdat dat als patroon in zijn systeem zat. Het gevolg was dat hij onmiddellijk het bewustzijn verloor en een half uur bewusteloos op de grond lag en dat kon overal gebeuren. Hij durfde geen auto te rijden. Met mijn Gids heb ik deze opening dichtgemaakt waarna hij er nooit meer last van had.

Een ander geval was een man die in een vorig leven medium was en voor een spirituele groep uit moest treden en dan in de astrale wereld waarnemingen moest doen en dat aan hun vertellen als hij weer in zijn lichaam zat. Hij werd met deze uittredingen geconfronteerd met de horror en hel in de astrale wereld. Die man is knettergek geworden. Toen hij overleden was en in de geestelijke wereld zat wilde hij nooit meer in een lichaam incarneren, omdat hij bang was dat het weer zou gebeuren. Ze hebben hem daarboven toch op een gegeven moment weer in een fysiek lichaam geduwd, omdat hij toch verder moest op zijn pad. Het was een man van een jaar of dertig en het leek wel een baby van 5 maanden. Hij zat met een rammelaar in zijn mond te spelen. Hij hing half uit zijn lichaam. Met mij Gids zijn verbinding met het 1e chakra gemaakt, waardoor hij beter in zijn lijf kwam te zitten. Verder zal hij zelf moeten doen in het leven.

De natuurlijke manier om te groeien is het beste. Het dagelijkse leven bied je genoeg kansen om te groeien. Daar zorgen je gidsen en het universum wel voor. Niets forceren. Geloof die therapeuten niet die zeggen dat je rijp bent voor een spirituele groeistuip. Blijf bij je eigen gevoel. Als dat een afkeer van iets heeft luister daar dan naar. Je kunt natuurlijk altijd een spirituele cursus doen, of een aantal sessies bij een therapeut om iets uit te werken. Maar voorzichtig met energiewerk, zoals kundalini yoga. Het is spelen met vuur.

Energetische systemen in de chakra's
In de middeleeuwen waren er priesters die langs de kloosters reisden om nieuwe jonge monniken en nonnen te bevrijden van de ketenen van de dierlijke hartstochten van het dagelijks leven. Meestal waren dit 3 priesters die in een speciale kamer de jonge mensen ontvingen die de kloosters waren binnengetreden op de leeftijd van 14 of 15 jaar. De leider van het klooster was hier ook vaak bij. Er werden door middel van zwarte magie een soort energetische zwarte cilinders aangebracht in de belangrijkste chakra's die daardoor zwaar in hun werking werden belemmerd. Hierdoor werden er nieuwe ketenen aangebracht die je verbonden aan de katholieke kerk en hun netwerk. Ieder nieuw leven was dit systeem bij je en actief.

Ik heb dit bij mijzelf ontdekt en ben erachter gekomen dat ik in een kloosterorde in Duitsland in de middeleeuwen heb geleefd. Deze orde is erg extreem geweest in zijn machtsmisbruik en dit ging zelfs de katholieke kerk te ver en in de 18e eeuw zijn ze opgeheven.

In mijn 1e en 2e chakra, in mijn hartchakra en in mijn hoofd had ik deze energetische cilinders zitten.

Nu ze weg zijn kan ik het volgende verschil merken bij mijzelf.
Ik heb nooit kunnen genieten van het leven en zat altijd in mijn slachtofferrol. Nooit kon ik genieten van uitgaan. Als ik daar was dan trokken deze cilinders als een magneet alle negatieve energie in de ruimte van andere mensen aan en dan duurde het niet lang voor ik het niet meer uithield en ik verliet het feest. Slechts met de grootste moeite kon ik het tot het eind volhouden. Het vloog me aan. De mensen voelden dit ook en negeerde me, waardoor ik nog eenzamer werd.

Ik heb altijd last gehad van schuld en vooral schaamte. Ik schaamde me overal voor en kon het niet verdragen om bij mensen te zijn. Deze cilinder in mijn hoofd had energetische draadjes naar al mijn zenuwen lopen en hersendelen en beïnvloedde al mijn gedachten op een hele subtiele manier. Ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment het klooster in gaat om helemaal alleen te zijn. Dat is de enigste plek waar je je goed voelt.

Nu het weg is kom ik beter in mijn kracht en dit is een heerlijk gevoel. Ik heb geen last meer van ziekmakende schuld en schaamte in mijn leven. Ik kan genieten van uitgaan en van het leven. Ik heb geen rare gedachten meer in mijn hoofd. Ik trek niet alle negatieve energie van andere mensen aan en deze ervaring heb ik ook al van een client gehoord waar het ook bij is verwijderd. Het leven is eindelijk weer heerlijk.

Je kunt een sessie bij mij doen om dit te laten verwijderen. Ik kan soms niet alles in een keer verwijderen, omdat dit een te grote ingreep is voor je systeem. Je chakra's moeten weer in balans komen. Bij mij moest het in drie keer.

Ik heb zo'n 6 jaar op hele diepe niveaus gewerkt met een aantal sjamanen. Deze sjamanen zijn echte diepgravers en halen het diepste thema naar boven. Ik ben er nu achter gekomen dat er nog een laag onder zit waar veel ellende uit voortkomt. Het is de wortel waar het uit voortkomt.

Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl