Energetische systemen in de chakra's


In de middeleeuwen waren er priesters die langs de kloosters reisden om nieuwe jonge monniken en nonnen te bevrijden van de ketenen van de dierlijke hartstochten van het dagelijks leven. Meestal waren dit 3 priesters die in een speciale kamer de jonge mensen ontvingen die de kloosters waren binnengetreden op de leeftijd van 14 of 15 jaar. De leider van het klooster was hier ook vaak bij. Er werden door middel van zwarte magie een soort energetische zwarte cilinders aangebracht in de belangrijkste chakra's die daardoor zwaar in hun werking werden belemmerd. Hierdoor werden er nieuwe ketenen aangebracht die je verbonden aan de katholieke kerk en hun netwerk. Ieder nieuw leven was dit systeem bij je en actief.
Ik heb dit bij mijzelf ontdekt en ben erachter gekomen dat ik in een kloosterorde in Duitsland in de middeleeuwen heb geleefd. Deze orde is erg extreem geweest in zijn machtsmisbruik en dit ging zelfs de katholieke kerk te ver en in de 18e eeuw zijn ze opgeheven.
In mijn 1e en 2e chakra, in mijn hartchakra en in mijn hoofd had ik deze energetische cilinders zitten.
Nu ze weg zijn kan ik het volgende verschil merken bij mijzelf.

Ik heb nooit kunnen genieten van het leven en zat altijd in mijn slachtofferrol. Nooit kon ik genieten van uitgaan. Als ik daar was dan trokken deze cilinders als een magneet alle negatieve energie in de ruimte van andere mensen aan en dan duurde het niet lang voor ik het niet meer uithield en ik verliet het feest. Slechts met de grootste moeite kon ik het tot het eind volhouden. Het vloog me aan. De mensen voelden dit ook en negeerde me, waardoor ik nog eenzamer werd.
Ik heb altijd last gehad van schuld en vooral schaamte. Ik schaamde me overal voor en kon het niet verdragen om bij mensen te zijn. Deze cilinder in mijn hoofd had energetische draadjes naar al mijn zenuwen lopen en hersendelen en beïnvloedde al mijn gedachten op een hele subtiele manier. Ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment het klooster in gaat om helemaal alleen te zijn. Dat is de enigste plek waar je je goed voelt.

Nu het weg is kom ik beter in mijn kracht en dit is een heerlijk gevoel. Ik heb geen last meer van ziekmakende schuld en schaamte in mijn leven. Ik kan genieten van uitgaan en van het leven. Ik heb geen rare gedachten meer in mijn hoofd. Ik trek niet alle negatieve energie van andere mensen aan en deze ervaring heb ik ook al van een cliënt gehoord waar het ook bij is verwijderd. Het leven is eindelijk weer heerlijk.

Je kunt een sessie bij mij doen om dit te laten verwijderen. Ik kan soms niet alles in een keer verwijderen, omdat dit een te grote ingreep is voor je systeem. Je chakra's moeten weer in balans komen. Bij mij moest het in drie keer.

Ik heb zo'n 6 jaar op hele diepe niveaus gewerkt met een aantal sjamanen. Deze sjamanen zijn echte diepgravers en halen het diepste thema naar boven. Ik ben er nu achter gekomen dat er nog een laag onderzit waar veel ellende uit voortkomt. Het is de wortel waar het uit voortkomt.

Een sessie bij mij kost € 50,-

Energetische kanalen
Een ander systeem wat ik tegen gekomen ben tijdens de sessies met cliënten is een soort dun kanaaltje dat aangebracht wordt van buiten de aura naar het fysieke lichaam toe.
Het trekt als een magneet negatieve energie het lichaam in en werd gebruikt om mensen met veel licht in zich te verduisteren. Het zit vaak op een chakra en werd veel in de middeleeuwen aangebracht op mensen door zwarte magiërs in opdracht van de kerk of de politiek.
Het is voor die persoon moeilijk om positief te zijn. Het brengt veel negatieve gedachten met zich mee.
In een sessie kan dit verwijderd worden door mijn gidsen.

Energetische koorden met overleden mensen
De sjamanen hebben de overtuiging dat de energie wordt uitgewisseld en energetische koorden worden verbroken als een persoon overlijdt.
Dit blijkt in de praktijk dus niet zo te zijn. Het koord blijft op een hogere vibratie bestaan.
Als bijvoorbeeld de persoon die overlijdt nog een grote onuitgesproken woede heeft met iemand, dan kan hij deze woede uiteraard niet meenemen naar het licht toe. Deze energie wordt dan tijdelijk geparkeerd in de Akasha-kronieken. Als deze persoon dan weer aan een nieuw leven begint, dan wordt deze energie uit deze grote geestelijke bibliotheek aan hem vastgeplakt en mag hij daar weer verder mee.
Je kunt zelfs of uiteraard ook in dit huidige leven nog koorden hebben met mensen die je in dit leven niet heb ontmoet, maar wel in vorige levens. De koorden blijven en er stroomt van tijd tot tijd energie doorheen naar je toe en beïnvloedt je leven.

Bij mij bleek ik een koord te hebben met een vrouw die ik 350 jaar geleden voor het laatst ontmoet had. Met haar bleek ik 9 levens gedeeld te hebben. Het was een bevrijding om dit kwijt te zijn.

In een sessie kunnen we deze koorden verwijderen. Ik maak dan een korte reis naar de Akasha-kronieken om deze energie te verwijderen. Mijn gidsen verwijderen daarna de koorden.

De vloek van de Katharen
Historische achtergrond.
In maart 1208 predikte paus Innocentius III een kruistocht tegen een sekte van christenen in de Languedoc, die tegenwoordig bekendstaat als de Katharen. Zelf noemden ze zich Bons Chrétiens; Bernardus van Clairvaux sprak over Albigenzen en in de registers van de Inquisitie worden ze aangeduid als 'ketters'. Paus Innocentius wilde de Katharen uit de Midi verdrijven en het religieuze gezag van de katholieke kerk herstellen. De noordelijke Franse edelen die zich bij deze kruistocht aansloten zagen een kans om gebied, rijkdom en handelsvoordelen te verwerven door de koppige, onafhankelijke zuidelijke adel te onderwerpen.
Hoewel het principe van de kruistochten een belangrijk element van het middeleeuwse christelijke leven was sinds het einde van de elfde eeuw – en kruisvaarders zich tijdens de vierde kruistocht bij het beleg van Zara in 1204 al tegen medechristenen hadden gekeerd – was dit de eerste keer dat er een heilige oorlog werd uitgeroepen tegen christenen op Europese bodem. De vervolging van de Katharen leidde rechtstreeks tot de vestiging van de Inquisitie in 1233, onder auspiciën van de dominicanen of predikheren.
Wat de religieuze motivatie van de katholieke kerk en sommige wereldlijke leiders van de kruistocht, zoals Simon de Montfort, ook mag zijn geweest, de Albigenzenkruistocht was uiteindelijk een bezettingsoorlog en vormde een keerpunt in de geschiedenis van het huidige Frankrijk. Het betekende het einde van de zuidelijke onafhankelijkheid en de vernietiging van talloze tradities, idealen en gebruiken van dit gebied.

Bron: Het verloren Labyrint van Kate Mosse.
ISBN 90-269-8361-1


Voordat deze kruistocht werd gevoerd had de katholieke kerk al op een andere manier geprobeerd de Katharen te stoppen in hun werkzaamheden. De loges van zwarte magiërs die met het Vaticaan samenwerken in Rome hadden een vloek geproduceerd en deze over de Katharen uitgestort. De harde kern van de Katharen bestaande uit zo'n 600 mannen en vrouwen werden door deze vloek getroffen. Deze vloek die zeer diep ingreep in hun leven en ziel zetten hun zielsontwikkeling voor eeuwen stil tot op de dag van vandaag.

Deze vloek is alleen door een lichtmeester op te heffen. Meester Koot Hoomi die door mijn heen werkt kan deze vloek opruimen in een sessie met nog wat nasessies 's avonds als je ligt te slapen.

Verloren Zieledelen
Zieledelen kunnen verloren gaan door een traumatische gebeurtenis in een vorig leven, of in de jeugd. Door bijvoorbeeld een gewelddadige dood splitst een deel van je energie zich af.
Deze energie wordt door moeder aarde bewaard en beschermt tot hij weer wordt opgehaald door de eigenaar.
Bij een sessie gaat die eigenaar of de healer via de wortels van een boom de onderwereld in om dat stuk sprankelende energie op te halen. Aangekomen in een kamer wordt een rollenspel opgevoerd, waarbij je van de spelers informatie krijgt wat er gebeurd is. Daarna open je een soort kast of iets anders waar die grote bol energie ligt die je mee terug neemt naar je fysieke lichaam, waarna er een transformatie plaatsvindt. Dit kun je ook zelf doen, maar lees dan wel eerst alle voorwaarden in het boek van Alberto Villoldo; Afdalen in je ziel.

Zelf heb ik nu een 20-tal zielendelen teruggehaald en hier kan ik uit eigen ervaring het volgende over schrijven.

Vorig leven in de Romeinse tijd.
In dit leven was ik soldaat in het Romeinse leger. Ik deed goed mijn best en werd bevorderd tot een hogere rang. Een andere soldaat was jaloers op mij en gunde mij dit niet. Op een dag toen wij samen op patrouille waren liep hij achter mij en stak met veel agressie zijn speer in mijn rug. De speer ging onder het rechterschouderblad naar binnen en de dood volgde snel. Sindsdien is dat een pijnlijke plek geweest in mijn lichaam. Op deze plek ontstonden er altijd energetische koorden met andere mensen. Het was een gemakkelijke ingang voor andere energieën en dit kwam ook vooral door de agressieve energie waarmee het was gebeurd.
Nadat het zieledeel teruggehaald was dat ik toen verloren had is er nog zelden iets op die plek naar binnen gekomen.

Vorig leven in Perzië 3500 jaar geleden.
Ik was zanger bij een kleine godsdienstige sekte en zong religieuze liederen. Dat was mijn passie. Toen kwam er een andere grote godsdienst opzetten en werd mijn groepering verboden. Ik bleef echter zingen en dat werd niet getolereerd. Ze gooiden mij in de gevangenis als straf, maar ook in mijn cel bleef ik zingen. Het was tenslotte mijn passie. Ze kwamen met stokken mijn cel binnen en sloegen mij in elkaar. Dit bleven ze zolang doen tot ik het leven liet.
In dit leven leef ik ook weer mijn passie met dit werk. Iedere keer als ik een cliënt aan de telefoon had kwam er een vreselijke pijn in mijn keel omhoog zetten en ik kuchte en schraapte heel wat af om mij zelf verstaanbaar te maken. Nadat dit verloren zieledeel teruggehaald was is het veel beter met mijn keel. Een wonderbaarlijke heling van mijn keelchakra heeft plaatsgevonden.

Heling met krachtdieren.
Een heling kan gegeven worden met behulp van krachtdieren. Zij kunnen wonderbaarlijke genezingen tot stand brengen. Met name de zeedieren worden aangeroepen voor de heling. Een vrouw die bij mij was en artrose had kon haar handen weer gewoon gebruiken, nadat een krachtdier (haai) zijn energie had gebruikt om dit te genezen.

De levensboom
De levensboom is de verzameling van alle levens die je tot nu toe hebt gehad op deze aarde. Tijdens een sessie kunnen we overtollige energie verwijderen en deze levens meer in balans brengen. Karma kunnen we hiermee niet oplossen. Karma los je alleen op door bewustzijnsverruiming.
Ook de familie van je vader en je moeder kunnen we zien als een boom en ook deze kunnen we schonen en helen


Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Ing. Coos van der Lem | Vinkenhof 3 | 1742 JA, Schagen | coosvanderlem@quicknet.nl